gedicht

Bruidsjurk

Bruidsjurk 150Hopelijk ziet de deelnemer van de Ruilwinkel deze foto en herkent de stof die hij/zij bij de Ruilwinkel heeft ingeleverd. Want die is gebruikt on een bruidsjurk van te maken.

Het kersverse bruidspaar hebben via een berichtje laten weten dat ze geweldige dankbaar zijn dat ze deze stof vonden in de Ruilwinkel en dat de bruiloft ook daardoor de dag van hun leven was.

Register to read more...

Met een beetje inspanning en wat verf

kast voorMarianne zag wel mogelijkheden in een dressoir met de kleur van kersenhout.

Hij moest alleen wat lichter worden. Dus ging ze aan de slag met schuurpapier en verf. Met een resultaat dat er wezen mag.

 

Register to read more...

Kertballen-kransen

De kerstdagen liggen weer al een paar weken achter ons, maar het resultaat van een workshop van basisschool Schengehof mag ook nu nog gezien worden.

De kerstballen kwamen uit de Ruilwinkel. De leerlingen maakten er glinsterende kerstkransen van.

foto kerstkransen van kerstballen

Creaties van schelpen

Geertje, een van onze klanten, neemt graag schelpen mee uit de Ruilwinkel, als ze er zijn.

Zij maakt daar mooie creaties van, zoals u op de foto hieronder kunt zien. Dus heeft u nog (sier)schelpen thuis liggen, waar u niets meer mee doet, bij de Ruilwinkel worden ze graag ingenomen en leveren ze u punten op.

schelpen collage

Inspiratie van Kirsten

Kirsten komt regelmatig bij in de Ruilwinkel. Al eens eerder heeft ze foto's gestuurd van de babykamer met heel veel spulletjes uit de Ruilwinkel.

Deze keer voorbeelden met spulletjes voor de woonkamer die ze geverfd heeft of met elkaar gecombineerd. Leuke voorbeelden van duurzaam omgaan en gebruik van spulletjes uit de Ruilwinkel.

Register to read more...